Ydelser

Birkely Multiservice tilbyder en lang række serviceydelser. Klik på ydelserne for at læse mere om hvad vi kan tilbyde netop dig.

Naturpleje

Naturpleje og vedligeholdelse af grønne områder er et af Birkely Multiservices kerneområder. Grønne arealer skal plejes løbende, hvis virksomheden eller de offentlige områder skal fremstå præsentable.

Hegnsopsætning

Birkely Multiservice foretager opsætning af hegn, el-hegn og skilte for både private kunder, der ønsker afskærmning af områder, til kreaturer, og for erhvervskunder, der skal bruge afskærmning mellem haver, kreaturhegn eller en afgrænsning af fællesområder mm.

Ejendomsservice

Med Birkelys ejendomsservice får I en pæn og vedligeholdt ejendom - såvel udendørs som indendørs - året rundt. Vi udfører opgaver for både store og små private og erhvervskunder.

Mobil sauna

Som noget helt specielt fremstiller og sælger vi hos Birkely Multiservice mobile saunaer. Har du en ide, planlægger og bygger vi gerne jeres speciallavet mobile sauna, som kan bruges året rundt i diverse anledninger såsom: strandture, vinterbadning, festlige arrangementer og team building

Specialrengøring

Birkely Multiservice tilbyder specialrengøring til både små og store virksomheder. Vi sikre markedets bedste rengøring, friske og rene omgivelser samt et sundt indeklima er med til at få hverdagen til at fungere, det skaber også trivsel og arbejdsglæde. 

Servicerådgivning

Birkely Multiservice tilbyder også rådgivning på diverse problemstillinger i end måtte have, som ikke omhandler jeres virksomheds kerneekspertiser. Vi kan hjælpe med at løfte en byrde som i har haft vanskeligheder eller udfordringer med selv at få udført.