Referencer

Hvad siger Birkely Multiservices kunder? Her fremgår blot nogle af Birkelys kunders besvarelse på deres erfaring med vores serviceleverance.

Tårnby Naturcenter

Birkely har en speciel profil som jeg kender via personlige relationer. De har udført specielle arbejdsopgaver (fotos på Tårnby Naturcenter). Fx arbejde i træ og metal. Bl.a. stativer, der er mobile til specielt udstyr. Disse ydelser er ikke lige ting man bare går ud og køber andre steder og de skaber stor værdi for os da der er praktiske og letter vores arbejde betydeligt.

Jacob JensenLeder af Tårnby Naturcenter

 

Skovfoged hos Miljøministeriet

Birkely Multiservice ApS har i gennem de seneste 15 år udført en bred vifte af opgaver for Naturstyrelsen Hovedstaden. Opgaverne har typisk været i relation til naturpleje og publikumsbetjening. Opgaverne er altid blevet udført som aftalt og til tiden. Birkely Multiservice har de seneste 7 år, stået for vedligehold af el-hegn på Kalvebod Fælled.

Sven Norup - Skovfoged hos Miljøministeriet

Amager Skovhjælpere

Birkely Multiservice har senest inviteret Amager Skovhjælpere til samarbejde ved løsning af Birkely Multiservices opgaver på Saltholm. Vores medarbejdere glæder sig over dette og de særlige opgaver arbejdet byder på. Birkely Multiservice har desuden haft Skovhjælper, Glacialis Ventus i 5 mdr pratik. Disse 5 mdr har haft stor betydning for hans udvikling mod arbejdslivet.

Mads Madsen - Projektleder - Amager Skovhjælpere

Naturvejleder hos Naturstyrelsen

Kristian Graversen er en usædvanlig dygtig og omhyggelig entreprenør. Han har i flere omgange løst opgaver på vores areal omkring Naturcenter Amager med opbygning af diverse udstillingselementer og legeredskaber. Disse opgaver er løst med stor professionalisme, jeg kan kun give Kristian mine varmeste anbefalinger. 


Jes Aagaard - Naturvejleder og presseansvarlig hos Naturstyrelsen