Om os

Birkely Multiservice Aps blev grundlagt i år 2000 af ejer Kristian Graversen. Birkely Multiservice handler om serviceydelser, der skaber merværdi for både private og erhverv samt det offentlige. Vores firma bygger på følgende idegrundlag.

Mission

At give kunden et pænt og vedligeholdt miljø gennem konsekvent kvalitetsservice og gode relationer til vores kunder.

Vision

Birkely Multiservice skal være den toneangivende leverandør af totalløsninger indenfor de ydelser vi tilbyder. Vi vil med de rette kundeværdier være det rette og primære valg af service.

Birkely Multiservice kerneværdier

Som virksomhed bestræber vi os efter udvikling og optimeringen gennem et sæt nøje udvalgte kerneværdier, der beskriver hvem vi er som samarbejdspartner, serviceleverandør og hvordan vi driver forretning på alle strategiske niveauer.

Handling – Som serviceleverandør lover vi handling bag vores ord, vi snakker ikke kun om at yde service løsninger, vi gør det.

Kvalitet – Birkely Multiservice handler om kvalitet. Vi er først tilfreds når vores kunder er. Vi leverer aldrig halve løsninger.

Ærlighed – Ærlighed er en dyd vi sætter højest i Birkely Multiservice. De relationer vi skaber med kunden bygger på ærlighed og respekt.

Mulighed – Vores virksomhed bygger på muligheder og iværksætteri. Hvis vores kunder skal bruge hjælp til nyt servicearbejde, er vi altid klar til en snak.